תרבות חזותית וחומרית: איש סגל

קרייזברג מיכל, ד"ר

ד"ר מיכל קרייזברג, מרצה בבצלאל במחלקות היסטוריה ותיאוריה וצורפות ואופנה, בקורסים העוסקים בהיסטוריה ובתיאוריה פרשנית- ביקורתית של אופנה ולבוש כמנגנוני זהות בראייה סוציו-תרבותית, בקורס ייחודי המשלב מחקר היסטורי- ושחזור מעשי של דגמי לבוש היסטוריים, מרצה בקורס שיטות מחקר בעיצוב אופנה, ומעורבת בליווי פרוייקט גמר במחלקה לעיצוב אופנה.
קרייזברג השלימה את לימודי התואר השלישי (Ph.D) באוניברסיטת תל אביב בתוכנית הבינתחומית לאמנויות, באוניברסיטת תל אביב, שם גם קיבלה תואר שני (MA), בחוג לתולדות האמנות עם התמחות באמנות מודרנית- צרפתית. עבודת הדוקטורט שלה משלבת ארבע תחומי מחקר: אמנות מודרנית צרפתית, תיאוריות מגדריות, תיאוריות פסיכואנליטיות ותיאוריות העוסקות בחלל פנים. במסגרת לימודיה זכתה שנתיים ברציפות למלגות רקטור לסטודנטים מצטיינים.
קרייזברג מלמדת גם במכללת שנקר במחלקה ללימודי תרבות.

michalkr@post.bezalel.ac.il