תערוכה | שאלת הבית, פרק ראשון | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

תערוכה | שאלת הבית, פרק ראשון

תאריך:
8.5.24

ביה״ס לארכיטקטורה בשיתוף המחלקה לצילום בבצלאל מזמינים לתערוכה ״שאלת הבית - פרק ראשון״, 23TS – תערוכה מעבודות קורס סטודיו וסמינר קיץ בטוקיו 2023.

התערוכה מציגה שיתוף פעולה בין הסטודנטים/ות מבית הספר לארכיטקטורה ומהמחלקה לצילום. עבודות כל משתתפי/ות הקורס עוגנה בתכניי לימוד דומים. עבודת הסטודנטים/ות מבית הספר לארכיטקטורה פותחה בעיקר דרך מחקר ותכנון, ועבודת הסטודנטים/ות מהמחלקה לצילום פותחה בעיקר באמצעות מחקר חזותי וביטוי צילומי. העבודה המשותפת היוותה הזדמנות לנסח מהלך פדגוגי לימודי בדגש על נקודות ההשקה בין גופי הידע ואופני הביטוי של הצילום והארכיטקטורה. וכך, במידת האפשר ובמקרה הצורך, אלה פיתחו את רעיונותיהם/ן גם מנקודת מבט צילומית, באמצעות מחשבת הצילום ודרך עדשות, בעוד אלה אימצו מיקוד בעיר, בארכיטקטורה ובמרחב.

מציגים/ות: יובל אברהם, מוחמד בכרי, רוואן ג׳ולאני, מאי גולדשטיין, פולינה דניאלובה, אופיר דרורי, עידן דרעי, נפתלי היילבורן, מאי חן, נטע טרם, ליאור יגר, תמר צ׳קרטש לוי, ויקטוריה ליבמן, אפרת פרידמן, עלמה קישון, שי קסלברנר, נועה רוטנשטיין, נמרוד שטיבל, תומר שפירא

הנחיה ואוצרות: דוד עדיקא, ארז גולני סולומון, עוזרת הוראה: סאי אלון

אורחים/ות בקורס: עליזה בס, סעיד חליחל, שרון יערי, יפעת פינקלמן