חדשה

Bezalel Alumni Business Accelerator

(03.12.2012)

בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים ומט"י- מרכז טיפוח יזמות ירושלים מזמינים אותך ל-
Bezalel Alumni Business Accelerator
תוכנית יוקרתית לפיתוח והאצה עסקית, הראשונה מסוגה בבצלאל

קובץ לצפיה ולהדפסה

התוכנית מעניקה סבסוד ניכר בסך 5,000 ₪ למשתתף (המהווים כ-85% מעלות התוכנית), הודות לתרומתם של קרן אלכסנדר גראס, בצלאל היחידה ללימודי חוץ, מט"י מרכז לטיפוח יזמות ירושלים, הרשות לפיתוח ירושלים והסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד התמ"ת.

התוכנית מיועדת ל 25 בוגרי בצלאל ותלמידי שנה ד' –ה' והתארים המתקדמים, בעלי רעיון עסקי או שכבר התחילו פעילות עסקית ומעוניינים למנף את כישרונם ולהצליח.
התוכנית פתוחה לתחומים שונים כגון טכנולוגיה, עיצוב, אמנות, אומנות, אדריכלות ואינטרנט.

התוכנית כוללת :
- קורס ניהול והקמת עסק בתחום הטכנולוגיה/עיצוב/אמנות.
- חמישה עשר מפגשים (60 שעות אקדמיות) בהנחיית צוות מומחים.
- שש סדנאות מקצועיות.
- שעות ייעוץ אישי עם מרצי הקורס.
- ארבעה מפגשי רישות, קידום עסקי ולמידה בהשתתפות יזמים בולטים מעולם העיצוב, הטכנולוגיה והאמנות.
- אירוע סיום פומבי, בו יוצגו הפרויקטים בפני פורום מוביל מעולם העסקים העיצוב והטכנולוגיה.
- ליווי עסקי למעוניינים להמשיך, הכולל:
   - פגישת ייעוץ עסקי אישי ראשוני (פגישה בת שעה).
   - כתיבת תוכנית עסקית.
   - סיוע בגיוס מימון.
   - חונכות עסקית (10 שעות).

תנאי קבלה:
- סטודנטים פעילים בשנים ד'-ה' ובתארים המתקדמים ובוגרי בצלאל משנת 2006 והלאה.
- שני שלבי מיון: הגשת בקשת מועמדות בכתב וריאיון אישי.

להגשת מועמדות יש לשלוח בקשה לדוא"ל: baba@be.bezalel.ac.il

את הבקשות יש לשלוח עד יום א' 16/12/2012 בשעה 12:00.
הבקשה תכלול:
- תאור תמציתי של הרעיון העסקי או העסק הקיים אשר התוכנית יכולה להאיץ להצלחה מעשית (100 מילה).
- קורות חיים (עמוד אחד בלבד).
- הסבר קצר (עד 50 מילה) אשר יפרט איך התוכנית יכולה לתרום להצלחת העסק.

דמי השתתפות מסובסדים לכל התוכנית 1,000 ₪ בלבד לבוגרי בצלאל (300 ₪ לסטודנטים בפועל).

התוכנית תיפתח ב 8/1/13 ותמשך עד 28/5/2013.

הקורס יתקיים אחת לשבוע בימי שלישי בין השעות 10:00 ל 13:00 ביחידה ללימודי חוץ, רחוב יפו 23, ירושלים. חלק מהמפגשים יהיו ארוכים יותר.