חדשה

ד"ר אלס ורבקל נבחרה לראש התכנית לתואר שני בעיצוב אורבני

(08.7.2014)

הוועד המנהל של האקדמיה בצלאל אישר את המלצת ועדת החיפוש למנות את אלס ורבקל לראש התכנית לתואר שני בעיצוב אורבני

אלס ורבקל שותפה במשרד דרמן ורבקל אדריכלות ופרופסור בפקולטה לארכיטקטורה ובינוי ערים בטכניון.
במקביל לעבודתה לימדה במסגרת לימודי תואר שני ב: אוניברסיטת קולומביה בני-יורק, אוניברסיטת לובן בבלגיה, בית הספר לארכיטקטורה פראט בניו-יורק ובאקדמיה בצלאל בירושלים.
בשנת 2003 כיהנה כעמיתת מחקר בליגה לארכיטקטורה בניו-יורק ואצרה את התערוכה Urban Life Housing in the Contemporary City  במכון Urban Center בניו-יורק.
בשנת 2013 הוציאה ורבקל לאור את הספר:  In Search of the Public. Notes on the Contemporary American City ובשנת 2008 יצא לאור ספר בעריכתה בשם Constellations: Constructing Urban Design Practices. כמו כן שימשה ורבקל כעורכת של AD Magazine בנושא Cities of Dispersal .
אלס הוזמנה להרצות כמרצה אורחת במספר כנסים בעולם ומאמריה פורסמו בין היתר במגזין בלוק Archis, Oase, 306090, Urban Life, Lotus, Hagar, Urban Design Now, Projections, AD, A+ .
אלס קיבלה תואר PHD באוניברסיטת פרינסטון, תואר מאסטר M.Sc. בארכיטקטורה ובינוי ערים מאוניברסיטת קולומביה בניו-יורק, תואר באורבאניסטיקה מהפוליטכניקום באוניברסיטת קטלוניה בספרד, ותואר ראשון B.Arch  cum laude בארכיטקטורה והנדסה אזרחית מאוניברסיטת לובן בבלגיה.

ד"ר אלס ורבקל תחליף את ד"ר חיים יעקובי אשר עמד בראש התכנית מאוקטובר 2013.