מדע ובריאות: אמון הציבור בשגרה ולנוכח אי וודאות | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

מדע ובריאות: אמון הציבור בשגרה ולנוכח אי וודאות

שיחה עם פרופ׳ סיגל סדצקי ואייל פריד
תאריך:
22.12.21

מעבדה 212- מעבדת החדשנות והיזמות של בצלאל מזמינה את הקהל הרחב ל׳מוקד אמון׳ - מפגש ראשון בסדרת מפגשים מקוונים.
אוצרות אורחת: ד״ר רומי מיקולינסקי, ראש התכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי.

במפגש תתארח פרופ׳ סיגל סדצקי, (MD, MPH), רופאה מומחית בבריאות הציבור ואפידמיולוגיה ופרופסור מן המניין בפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באוניברסיטת תל-אביב. בתפקידה הציבורי האחרון שימשה כראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות ובמסגרת תפקידה זה לקחה חלק מרכזי בניהול מגפת הקורונה במהלך תשעת החודשים הראשונים של המשבר. במהלך 2018-2019 חברה פרופ׳ סדצקי למטה ארגון הבריאות העולמי באירופה (World Health Emergency) שם עסקה בקביעת אסטרטגיות לניהול מצבי חירום ביולוגיים, כימיים וגרעיניים (BCRN) ובהכנת 53 מדינות אירופה למשברים בריאותיים.

אייל פריד, ראש מעבדת החדשנות והיזמות של בצלאל - מעבדה 212. פסיכולוג קוגניטיבי, מעצב אינטראקציה, מרצה, יועץ ויזם בתחום הביו-רפואה. עוסק במרחב היישומי שבין הקוגניציה וההתנהגות האנושית וטכנולוגיות מתקדמות. בעל תואר M.Sc בקוגניציה מאונ׳ Rutgers ותואר MA בעיצוב אינטראקציה מה-Interaction Design Institute Ivrea.

יום רביעי | 22.12.21 | 19:00
המפגש יתקיים בזום. להרשמה לסדרה >>