סדנת כוריאוגרפיה ורובוטיקה | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

סדנת כוריאוגרפיה ורובוטיקה

תאריך:
13.5.22

התכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי מזמינה את הקהל הרחב לסדנה של איימי לה-וויר (RAD LAB, PA) במסגרת הכנס "חיבורים יצירתיים 2#".

איימי לה-וויר משלבת בעבודתה רובוטיקה וריקוד. הכתיבה, הכוריאוגרפיה ועיצובי המוצר שלה הוצגו ברחבי העולם הן בפסטיבלים ואירועים אמנותיים והן בפרסומים בתחומי הטכנולוגיה וההנדסה, כולל Nature, Robotics and Autonomous System , האולפנים של מרס קנינגהם ובאוניברסיטאות כמו ברקלי ובראון. היא מנהלת את מעבדת הרובוטיקה, האוטומציה והמחול (RAD) בפילדלפיה.

הסדנה תתקיים במסגרת הכנס "חיבורים יצירתיים #2": אמנות עיצוב ויחסי אדם-רובוט (HRI) שיתקיים ב-11-12.5.22 באוניברסיטת בן גוריון. להלן התכנית המלאהזהו הכנס השני במסגרת שיתוף הפעולה בין התכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל ואוניברסיטת בן גוריון בנגב, העוסק בקשרים שבין עיצוב, אמנות והנדסה ברובוטיקה. הכנס במימון בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים ו-.ABC ROBOTICS

הסדנה תתקיים ביום שישי 13.5.22 בין השעות 9:30-13:30
בית הנסן, גדליהו אלון 14, ירושלים.

הכניסה חופשית. מספר המקומות מוגבל. יש להירשם במייל IDmaster@bezalel.ac.il.

טופס הרשמה לכנס