אורבניזם בשדה המורחב | כנס בינלאומי | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אורבניזם בשדה המורחב | כנס בינלאומי

תאריך:
8.5.23

הכנס אורבניזם בשדה המורחב מציע להרחיב את תחומי הפעולה של האורבניזם מעבר לטריטוריה המקובלת של "העיר". האם ניתן למצוא "אורבניזם" גם בנופים פתוחים, בצפיפות נמוכה, בתצורות לא רשמיות, בהתכנסויות זמניות, ברשתות מפוזרות, ובמערכות תשתיתיות?

חוקרים/ות, מתכננים/ות, אדריכלים/ות, סטודנטים/ות ומרצים/ות, מוזמנים ומוזמנות לקיים דיון משותף ורב-תחומי לקראת חזון חדש ל"אורבניזם" שילווה אותנו בהתמודדותנו עם משבר האקלים, משברים פוליטיים, הצטופפות חסרת תקדים, ובעידן של אי-יציבות מתמשכת.

בהשתתפות:
ג'וזפין מוונגלי, אוניברסיטת רואנדה, קיגאלי, אלכסנדר ד'הוג'ה, ORG Permanent Modernity, בריסל, לורנס בארת', אגודת האדריכלים, לונדון, ניילקנת צ'איה, ניילקנת צ'איה אדריכלים, אחמדאבאד, ברברה ארונסון, שלמה ארונסון אדריכלים, ירושלים, אנריקה לאברס-ואלס, בית הספר לארכיטקטורה ברטלט, לונדון ועוד.

שני-רביעי | 8-10.5.23
בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים
קמפוס ג׳ק, ג׳וזף ומורטון מנדל, רחוב זמורה 1, ירושלים

להרשמה >>
לעמוד הכנס >>

כרטיסים למרצות.ים וסטודנטיות.ים בצלאל הינם ללא עלות, אך יש להירשם מראש דרך מערכת ההרשמה.

תמונה של ילדים נוסעים על כביש בירושלים. צילום עוז פישמן