949 סינרגיה לבריאות | תכנית הכשרה ליזמות | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

949 סינרגיה לבריאות | תכנית הכשרה ליזמות

פורסם ב
24.2.22

לראשונה, תכנית יזמות המשלבת עומק קליני, רוחב מדעי וחשיבה עיצובית לפתרונות בריאות משני עולם - קוראת לחוקרים.ות, קלינאים.יות ומעצבים.ות מבצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים, אוניברסיטת בר-אילן, והמרכז הרפואי שיבא לחבור ליזמות שמשפיעה היום על המחר.

התארכות תוחלת החיים, התייקרות שירותי הרפואה ואי-שוויון חברתי כלכלי מביאים את מערכת הבריאות העולמית למשבר מתמשך ומתעצם - העולם נואש לפתרונות שיספקו יותר בריאות בפחות עלות במגמות רפואה מותאמת אישית, רפואה מונעת, רפואה דיגיטלית ורפואה מבוזרת בקהילה.

מגמות אלו דורשות חיבורים חדשים של מחקר בינתחומי, מיומנות קלינית וחשיבה עיצובית ממוקדת משתמש. ב-949 נציע למייסדים החוקרים, הקלינאים והמעצבים מתודות וכלים לאיתור בעיה ראויה, גיבוש פתרון משבש וליווי מקצועי מרעיון לגיוס ההון.  לתכנית שלושה שלבים: חבירת מייסדים, קורס הכשרה ליזמות והקמת חברות הזנק.

חברות הזנק של 949 יקבלו: הכשרה לגורמי הצלחה ביזמות ממיטב המומחים, השקעה של 350,000 ש"ח, קניין רוחני ללא תמורה, ליווי פרטני של מנטורים מצויינים, וחללי עבודה משותפים.

949 מנוהלת ע"י מרכזי החדשנות והיזמות של בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים (Lab212), אוניברסיטת בר-אילן (UnBox) והמרכז הרפואי שיבא (ARC), בתמיכת תכנית "מאיצי מדע" של משרד החדשנות, המדע והטכנולוגיה.

מפגשי היכרות עם מנהלי.ות התוכנית אריאל סלע, ליטל שניידרמן ואייל פריד יתקיימו בזום ביום חמישי 3.3.22 בין השעות 15:00-16:00  וביום שני 7.3.22. בין השעות 18:00-19:00. לינק למפגשי ההיכרות

פרס יוענק למשתתפות ומשתתפי מפגשי היכרות שיענו על השאלה: "למה נקראת התכנית 949?"