קול קורא להגשת מועמדות לפרויקט ׳עמיתי בצלאל׳ | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

קול קורא להגשת מועמדות לפרויקט ׳עמיתי בצלאל׳

תכנית דו שנתית: סטודיו, מלגה וליווי מקצועי
פורסם ב
12.5.22

בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים בתמיכת קרן אדמונד דה רוטשילד, מקיימת תכנית ייחודית, המזמינה סטודנטים וסטודנטיות לפעול בסטודיו במרחב הבית-ספרי ולחשוף תלמידים.ות מירושלים ובת-ים לאמנות ועיצוב.

בשנה הראשונה: סטודנטים וסטודנטיות בשנת הלימודים האחרונה שלהם.ן לתואר הראשון או השני מגיעים לבית-ספר, בירושלים או בבת-ים, יום אחד בשבוע למשך 4 שעות לפגוש תלמידים.ות ולעבוד איתם.ן בסטודיו. בנוסף, ישתתפו בקורס ליווי אקדמי (2 נ"ז) ויקבלו מלגת שכר לימוד שנתי ומלגת מחייה.

בשנה השניה: בוגרות ובוגרים טריים שסיימו בשנה הקודמת את התואר בבצלאל נשארים בסטודיו* בו פעלו בשנה הראשונה. הסטודיו יעמוד לרשותם ויסייע להם בצעדיהם הראשונים בעולם שמחוץ לאקדמיה, בו יוכלו לעבוד וליצור. הבוגרים ידרשו לתת 8 שעות שבועיות במפגש עם תלמידים.ות. בנוסף לסטודיו, יינתן מענק, ליווי מקצועי ותערוכה בסוף השנה.

סטודנט.ית ובוגר.ת חולקים סטודיו אחד בכל בית-ספר מתוך רצון ליצור שותפות פורייה ולמידה הדדית. מרבית הזמן הסטודיו יהיה באחריותו של הבוגר, מלבד 4 שעות שבועיות בהן הסטודנט.ית מעבירים בו פעילות תלמידים.ות.

* בכפוף להתאמה ולתפקוד בשנת הפעילות הראשונה

את מי אנחנו מחפשים?

סטודנטיות וסטודנטים הלומדים לתואר ראשון או שני בבצלאל מכלל המחלקות, בשנת הלימודים האחרונה, בעלי יוזמה, המאמינים שהפרקטיקה היצירתית שלהם יכולה להתפתח ולצמוח בתוך חלל בית-ספרי ולקיים במקביל מהלך יצירתי התורם באופן משמעותי לקהילה.

דרישות:

1. סטודנט.ית מכלל המחלקות לתואר ראשון או שני בשנה האחרונה ללימודים בבצלאל, בשנת הלימודים תשפ"ג (2022/2023)

2. יכולת בין אישית גבוהה, כושר ביטוי ברמה גבוהה, חריצות, יוזמה ויצירתיות התחייבות ל 4 שעות התנדבות שבוע עם קהילת ביה"ס

בירושלים או בת-ים

3. השתתפות מלאה בקורס מלווה אקדמי המקנה 2 נ״ז

4. ניסיון עבודה עם ילדים בבית-ספר או במסגרות שונות, הוראה או הדרכה – יתרון משמעותי

מועד אחרון להגשה » 18.6.22

להגשת המועמדות אנא מלאו את הטופס המקוון >>

הטופס כולל מענה על שאלות, העלאת קו"ח ותיק עבודות.

לשאלות: amiteybezalel2023@gmail.com