מגזין קוֹץ | פייק | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

המחלקה לתקשורת חזותית בשיתוף מרכז רובינשטיין לאתגרים חוקתיים באוניברסיטת רייכמן
פורסם ב
24.9.24

הפייק הוא מגיפה. הוא נמצא בכל מקום. ברשת, בתקשורת, באקדמיה, בפוליטיקה. הדרך להתמודד עם פייק היא להטיל ספק. לא להאמין לאף אחד. לבדוק. להצליב. להשוות. לחשוב. בעידן בו דיסאינפורמציה ומיסאינפורמציה, השנאה והקיטוב שהן מביאות עימן הם מהאיומים המשמעותיים עימן מתמודדת האנושות בעידן הנוכחי - עלינו להיות העורכים של עצמנו. להפגין עירנות אזרחית וביקורתיות. קשה לעיתים לאתר את השקר שמאחורי התחפושת.

הגליון השלישי של ״קוֹץ״ - כתב עת בינתחומי, המאגד מחשבות על דמוקרטיה, ישראליות ותרבות, שנוצר בשיתוף פעולה בין המחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל ומרכז רובינשטיין לאתגרים חוקתיים באוניברסיטת רייכמן עוסק בנושא ״פייק״.

בכתיבת מגזין זה השתתפו: תומר אביטל, פרופ’ ליאב אורגד, פרופ’ דוד אוחנה, אלון גילת, ד״ר אבי גרפינקל, עודד דוידוב, עדי טל, פרופ׳ קרין נהון, רועי צור, תמי קינברג, פרופ׳ יניב רוזנאי ואחיה שץ.

לגליון השלישי של המגזין בנושא פייק

מגזין קוץ פייק