ג'ודית אשר | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

ג'ודית אשר

מעצבת מאיירת אמנית ומרצה. במסגרת עבודת הסטודיו עוסקת בפיתוח הדימוי החזותי וביחסי דימוי, תוכן וצורה.

בוגרת בהצטיינות של המחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים. בעלת תואר שני מהמחלקה לתקשורת חזותית באקדמיה המלכותית בלונדון, ה- R.C.A .

זוכת פרס היצירה מטעם משרד התרבות, המדע והספורט לשנת 2002 ובמספר פרסים מטעם אגודת ידידי אמריקה ישראל, בפרס סנדברג לאיור ובפרס פלהיים לטיפוגרפיה.

הרצתה במוסדות אקדמיים בחו”ל ביניהם אוניברסיטת דר קונסט ברלין, גרמניה; בית הספר הגבוה לעיצוב קולדינג, דנמרק; בית הספר לאמנות ועיצוב אוטיס בקליפורניה, ארה”ב.

במהלך 2011 נבחרה כנציגת מחקר ”פני האיור לאן בעידן הדיגיטלי” באקדמיה המלכותית בלונדון.

עבודותיה הוצגו ב 2020  בבית הנסן, ירושלים בתערוכה ׳על החיים ועל המוות׳. הציגה תערוכת יחיד ׳מרחבי בדיה׳ ב 2015 בגלריה בית דרור בקיבוץ עינת ובבית האמנים, בית בנימיני, מרכז לקרמיקה עכשווית בתל אביב.

איירה מספר ספרים, ביניהם ‘יומנו של עובר’ בהוצאת ספרית הפועלים.

עבדה עם מגוון לקוחות מישראל, יפן, ארה”ב ואנגליה ועומלת על ספר פרי עטה

תמונה