אדר' איילת בן דוד | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אדר' איילת בן דוד

אדריכלית, בוגרת המחלקה לאדריכלות ב בצלאל (2014).

במהלך הלימודים השתתפה בפרויקט אדריכלות ספונטית בהודו (SABA 2011) , בשיתוף עם  המחלקה לאדריכלות באוניברסיטת, CEPT , אהמאדבאד , במהלכו תוכננו ונבנו מחומרים מקומיים כיתות לימוד עבור חקלאים וילדי המקום במרחב הכפרי של מדבריית הלוואד.

השתתפה בתכנית חילופי סטודנטים ב FAUP, המחלקה לאדריכלות באוניברסיטת פורטו, פורטוגל (2012) , שם נחשפה לאדריכלות המרשימה של האדריכליים המקומיים שלוקחת אחריות ומממשת את ההזדמנויות לעיצוב המרחב העירוני מתוך רגישות לחברה ולסביבה.

איילת זכתה  ב״מלגת קרן שניידינגר - לעדוד פרוייקט הגמר״ . הפרויקט,  "מחכים שיבוא אסון....", התמקד בבחינת הפרספקטיבה של ההתחדשות העירונית תוך גיבוש אסטרטגיה אקטואלית להחייאת מפעל הדיור הציבורי בישראל, כאשר מחולל ההתחדשות העיקרי הינו "נקודת שבר".

איילת מרצה ב״אמן״ השלוחה החרדית ובמכינת בצלאל במסגרת היחידה ללימודי חוץ,

עובדת במשרד ״שלמה אהרונסון אדריכלים״ משרד אדריכלות, אדריכלות נוף ותכנון ערים

ושותפה במשרד ״באאב״ לאדריכלות ועיצוב פנים.

תמונה
איילת בן דון - עבודה
תמונה מתוך תערוכה שעיצבה בשיתוף עם אדר׳ ליאור אורגד, ״זרעי קיץ״ / בית אביחי / 2018 , צילום : יעל אנגלהרט