מורן סומר | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

מורן סומר

יוצרת אנימציה ומרצה המתמחה באנימציית סטופמושן ואנימציה אקספרימנטלית. בעלת סטודיו עצמאי לסטופמושן, ממובילי התחום בארץ.
בוגרת תואר ראשון מהמחלקה לאמנויות המסך באקדמיה לאמנות ועיצוב בצלאל ולימודי המשך ב National Film and Television School  וAardman Academy  בלונדון ובבריסטול.
בעבודותיה ניתן למצוא מיצבי אנימציה וסרטים עצמאיים וכן אנימציה מוזמנת לקליפים, לסרטים, להצגות תיאטרון ולפרסומות טלוויזיה. סרטיה הוקרנו בעשרות פסטיבלים בארץ ובעולם, זכו בפרסים והוצגו בתערוכות:
"חוּליות" (2017) ו"רה-אורגניזציה" (2015), מיצבי אנימציה זוכי פרסים, נוצרו בשיתוף עם אוסי ולד וריקרדו ורדסהיים.
עוד הציגה בתערוכות קבוצתיות: בשבוע האיור בירושלים 2019, בגלריה המקרר 2018, בפסטיבל בת ים לאמנות רחוב 2017, בגלריה ביתא 2017, נקודת מגע - מוזיאון ישראל 2015, ובבית אנה טיכו, מוזיאון ישראל 2008.
עבודות מוזמנות:
בימוי והפקת קטעי אנימצי סטופמושן לקליפ "Love is bigger than anything in it way" ללהקת U2, בבימוי Broken fingaz
הפקה, אנימציה ובניית בובות סטופמושן לקמפיין "בואו נעשה פה מתוק" של שוקולד פרה (2016-2018).

תמונה
'חוּליות', 2017, סרט ומיצב אנימציה