אלכסנדרה צוקרמן - מרצה בשלוחה החרדית | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

אלכסנדרה צוקרמן - מרצה בשלוחה החרדית

אלכסנדרה צוקרמן ילידת מוסקבה 1981, גרה ועובדת בתל אביב יפו, בוגרת בהצטיינות של המחלקה לאמנות בצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים. בוגרת חוג לאחר תואר במחלקה למדעי החיים, אוניברסיטת תל אביב. בעלת תעודת הוראה מהאוניברסיטה העברית ירושלים בשיתוף בצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים.

עבודותיה הוצגו בתערוכות יחיד ובתערוכות קבוצתיות רבות בארץ ובעולם, וביניהם גלריה נגא לאמנות עכשווית, תל אביב, מוזיאון בר דוד, קיבוץ בר עם, מוזיאון מגזין III, שטוקהולם, Living Art Museum, רייקאיביק, KIM? מרכז לאמנות עכשווית, ריגה, גלריה Sabot, קלוג׳- נפוקה, Kayu  Lucie Fontaine, באלי, גלריה Christian Nagel, ברלין, גלריה Riis, שטוקהולם ועוד.

צוקרמן מרצה ומורה לאמנות בשלוחה החרדית של המחלקה לאמנות בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים ובבית ספר חטיבה תיכון סטודיו אנקורי, תל אביב יפו.

קרדיט צילום פורטרט: טסה אולארצ׳ק

תמונה
The Lovers Tapestries, part II, 2015-6 , Handmade woven tapestries, cotton, wool, 84 x 90 cm