קורס
دورة
Course
שבתות וחגים
מה מבדיל את חיינו מהיום יום? מה מבדיל בין חול למועד? ישנו היום יום, השגרה, ימים "רגילים" בהם היעילות קודמת לכל. וישנם שבתות וחגים, אשר עוצרים אותנו לרגע מהמירוץ השגרתי ומקנים לחיינו נופך של חגיגיות וטקסיות. אז, אנחנו מפנים את "הרגיל", את השגרה, ופונים לקישוט, להדר, למיוחד.
בקורס אנחנו נלמד לעשות כלים במימדים גדולים, שישמשו ככלי הגשה, נלמד להכין כלים ייחודיים לבישול/אפיה כגון קדירות או טאג'ינים, נלמד להכין מערכות צלחות וכן יהיה מקום לסטודנט.ית לפתח את המערכת השלמה לטקס או האירוע הספציפי שהוא היא ת.יבחר לעצמו.ה.
לצד הפיתוח הרעיוני וההתאמה לטקס הנבחר, יושם דגש גם על שימושיות ופונקציונליות של הכלים.
לצורך הכנת מערכות הכלים, יודגמו מגוון רחב של שיטות העבודה לסטודנט: אובניים, עבודת יד, טיפול בפני שטח, שימוש בחימרים שונים וכן שימוש באנגובים וזיגוגים.
הקורס ייבנה כתרגילים קצרים אך מתוך ראייה כוללת לבניית מערכת שלמה.
*מומלץ להירשם לקורס אחרי ניסיון של מספר קורסים בקדרות