תערוכה | מ.ש.ל (מה שרציתי לומר) | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

תערוכה | מ.ש.ל (מה שרציתי לומר)

בשיתוף קרן אדמונד דה רוטשילד
תאריך:
2.6.24

בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים וקרן אדמונד דה רוטשילד מזמינים אתכם לתערוכה מ.ש.ל (מה שרציתי לומר) - תערוכת עמיתי/ות בצלאל ותלמידי/ות בתי הספר.

התכנית מלווה עמיתים סטודנטים/ות ובוגרים/ות טריים מקהילת בצלאל המשולבים בזוגות ב-8 בתי ספר בירושלים. המסגרת הייחודית מאפשרת לחשוף תלמידים מבתי הספר השונים לתהליך היצירה של האמנים והמעצבים בתקווה לגוון ולעורר יצירתיות בקרב התלמידים/ות ולשכלל את יכולות ההבעה והביטוי העצמי שלהם לצד רכישת יכולות מקצועיות ופרקטיות.

התכנית מעניקה לעמיתי בצלאל סטודיו ומסגרת המאפשרת להם להתמקד ביצירה האמנותית באופן עצמאי ולגבש את צעדיהם הראשונים בעולם שמחוץ לאקדמיה, ומחזקת את הקשר אמנות ועיצוב לקהילה. מרחב הסטודיו מאפשר מערכת יחסים שונה ממסגרת החינוך הבית-ספרית ובה משמש העמית דמות בוגרת ומובילה לתלמידים/ות.

עמיתי/ות בצלאל: דין בר, איתמר ברנד, נעמי גנני, צבי גפן, מיכאל דורון, איתמר דמרי, יעלה זאדה, רוני זלינגר, מאיה לוי, מיכל לפיד, שירלי ניצן, לי סקופ, תמר פוקס, נועה פרדו, דניאלה פרידמן, סאן פרנקו, אושר קאסא,  שרון רביב ומוריה שוורצפוקס

תלמידים/ות מבתי הספר: טל חיים, אמנות פסגת זאב, זלמן ארן, גבעת מרדכי, גבעת גונן, אילן רמון, פרנקל וקורצ'אק

אוצרות: הדסה כהן ושנית אדם
עיצוב וביצוע התערוכה: חממת העיצוב של המחלקה לעיצוב תעשייתי, נועם סיון, אווה בן אמו ואסף בלגה