מגזין קוֹץ - הפודקאסט | פרובוקציה | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

המחלקה לתקשורת חזותית בשיתוף מרכז רובינשטיין לאתגרים חוקתיים באוניברסיטת רייכמן
פורסם ב
23.7.24

הפרק השני של  ״קוץ. הפודקאסט״ בהגשת דינה זילבר ודנה גז עוסק בנושא פרובוקציה.

הפודקסט הינו חלק מ״קוֹץ״ - כתב עת בינתחומי, המאגד מחשבות על דמוקרטיה, ישראליות ותרבות, שנוצר בשיתוף פעולה בין המחלקה לתקשורת חזותית בבצלאל ומרכז רובינשטיין לאתגרים חוקתיים באוניברסיטת רייכמן. בפרק השני, שמלווה את הגליון השני שנושאו ״פרובוקציה״, מארחות דינה זילבר ודנה גז את אשת התקשורת והיוצרת ענת סרגוסטי, את האמן והיוצר זאב אנגלמאיר ואת עומר שטיינמץ-הסקל ממנהיגות ״בונות אלטרנטיבה״. בפרק משוחחים ודנים המשתתפים.ות על פרובוקציות בתקשורת, בפוליטיקה, באמנות ובמחאה; על מיצגים שונים במרחב הציבורי ותרומתם להעלאת המודעות להשבת החטופים, לצמצום נוכחותן של נשים במרחבים ציבוריים, למאבק באי שוויון, באלימות; איך מייצרים אימפקט להבדיל מ״רעש״; על הפנים הכפולות של פרובוקציה; על הקשר בין פרובוקציה ואקטיביזם; ואיך כל זה רלבנטי אחרי ה- 7.10.

להאזנה לפרק המלא בספוטיפיי
לגליון השני של המגזין בנושא פרובוקציה