נועה ברמן הרצברג | בצלאל אקדמיה לאמנות ועיצוב ירושלים

נועה ברמן הרצברג

נועה ברמן-הרצברג היא תסריטאית, מרצה, עורכת תסריט, "מחמיצה סדרתית" ושדרנית "ציפורי לילה מחמיצות" בגל"צ. מרצה לתסריטאות במחלקה לאמנויות המסך החל משנת 2005.

לברמן-הרצברג יש תואר ראשון בהצטיינות בספרות כללית מאוניברסיטת ת"א, תעודת הצטיינות מהמחלקה לכתיבה ותסריטאות ב"קמרה אובסקורה" ותואר שני ב"תרבות הקולנוע" מאוניברסיטת חיפה.

מבין סרטיה - "מבול" בבימוי גיא נתיב, 89 דק', 2011, שהשתתף בפסטיבלים בינלאומיים רבים וזכה בפרסים יוקרתיים בפסטיבל ברלין ועוד, "הרמוניה" בבימוי גיא נתיב, 2021, "הולי הולוקוסט", דוקו- אנימציה בבימוי משותף עם אוסי וולד, 2020 ואחרים.

ברמן-הרצברג עבדה בלקטורה, תרגום ועריכה בהוצאות ספרים נבחרות, כתבה מדורי עיצוב ואדריכלות במגזין "בניין ודיור" (2000-2003) והחל מ- 2008 משמשת כלקטורית ומנטורית בקרנות הקולנוע, פסטיבלי סרטים וחממות תסריט וכן כמרצה במוסדות שונים.

החל משנת 2017 עורכת ברמן-הרצברג "ערבי החמצות" בארץ ובעולם, המשלבים "סטורי טלינג" וקולינריה, שמשמשים כבסיס לתוכנית הרדיו "ציפורי לילה מחמיצות" (אותה היא מגישה ביחד עם אודי שרבני החל מיולי 2019) ולסדרה דוקומנטרית בהתהוות - "מחמיצים".

תמונה
נועה ברמן הרצברג - עבודה